Nieuws

Uitnodiging jaarvergadering 2019

Woensdag 30 oktober 2019, 19:30 uur in Gorssel

Beste bewonerscommissieleden en huurders bij Woonbedrijf ieder1,

HuurdersBij1 nodigt u uit voor haar Jaarvergadering op woensdag 30 oktober a.s.

Locatie: Restaurant Loetje (voorheen De Roskam) aan de Hoofdweg in Gorssel, aanvang 19.30 uur. 

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje waarbij u nog in de gelegenheid bent met collega- bewonerscommissieleden na te praten.

Wij willen deze avond met u terugblikken op de afgelopen jaren en overleggen graag met u over hoe wij de toekomst gaan invullen. Wij horen graag naar welke thema’s uw interesse uitgaat en wat wij samen kunnen oppakken.

Door omstandigheden is de bezetting van het bestuur op dit moment gering, daarom zouden wij het op prijs stellen als enkelen van u ons de helpende hand zouden reiken.

Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen denken alsmede mensen die ons in de uitvoerende taken kunnen helpen.

In het voorjaar staat gepland om weer thema-avonden te houden en wij houden ons aanbevolen voor uw suggesties.

Tot slot: een brandend onderwerp dat op korte termijn geregeld dient te worden is het Reglement Bewonerscommissies. Het huidige document stamt uit 2011 en is aan een update toe.

Aangezien het woonbedrijf lang op zich liet wachten om dit reglement aan te passen heeft HuurdersBij1 besloten deze taak op zich te nemen.

Wij willen hiervoor een werkgroep van huurders instellen om samen met u deze klus te klaren. De werkgroep wordt ondersteund door een adviseur van de Woonbond.

Voelt u zich geroepen hier aan bij te dragen, meldt u dan aan bij HuurdersBij1. Dit kan per mail: huurdersbij1@outlook.comof per telefoon 06-25226990. Voor de bewonerscommissies is dit een uitgelezen kans om een reglement te maken welke breed gedragen wordt door huurders en haar vertegenwoordigers. Laat deze kans niet voorbij gaan en praat mee.

Namens Bestuur HuurdersBij1,

Gerard van Laar